Fiets- en Cruisevakantie
Wij helpen u
graag verder
 
 
 

Echt een heel genoeglijke manier van reizen: op riviercruise en delen van het traject met de fiets afleggen. De saaiere stukken om te fietsen zijn vanaf het rivierschip juist weer leuk om te ervaren en de mooiste stukjes worden met de fiets gedaan. U hoeft geen Eddy Merkx te zijn om deze fietstochten te kunnen maken, met een gewone conditie en in rustig tempo kunt u genieten van het landschap en de vele bezienswaardigheden.

Fietscruise in Nederland & België - Amsterdam - Antwerpen - Gent - Brugge
Vertrek: april - oktober 2018
Vanaf 949 € p.p.
 
Fietscruise langs de Seine
Parijs - Montargis
Vertrek: juli - september 2018
Vanaf 1159 € p.p.
 

8 daagse fietscruise langsheen Pomérol & St. Emilion velden.
Bordeaux - Bourg - Fronsac - Libourne
Vanaf 999 €

 

Wij hebben 3 vaargebieden: van Amsterdam naar Brugge, van Parijs zuidelijk de Seine op en vanuit Bordeaux langs de beroemde wijngaarden. Alle 3 deze vaargebieden zijn verrassend mooi, gevarieerd en zonder al te moeilijke trajecten. En het is ook nog eens heel gezellig om met elkaar en nieuwe vrienden zo actief nieuwe dingen te ontdekken en er aan boord met een glaasje op terug te kunnen kijken.
De schepen zijn traditioneel van uiterlijk, maar modern ingericht. Aan boord is alle comfort aanwezig, een gezellig restaurant, een leuke bar,
goede kajuiten en sanitaire voorzieningen. Er zijn uitstekende fietsen (te huur) en hele goede, ervaren begeleiders die met de fietstochten meerijden of dagelijks een goede uitleg geven over de route en daarbij beschrijvingen en kaarten beschikbaar stellen. En eenmaal onderweg dan zijn de begeleiders ook altijd telefonisch bereikbaar voor route- of technische ondersteuning.

Fietsen maakt hongerig, dus een goed ontbijt staat iedere morgen klaar. Voor onderweg worden lunchpakketten meegegeven en het diner is weer uitstekend verzorgd aan boord.

De fietsen die u huurt zijn gemaakt om met plezier de afstanden dagelijks af te leggen. Als u liever een e-bike heeft, dan is die ook te huur. Wel
graag bij reservering opgeven. Zodra er iets mankeert aan de fiets, wordt het euvel direct verholpen. Natuurlijk kunt u ook uw eigen fiets meenemen, maar dan is de zorg bij mankementen een spelbreker tijdens de vakantie, dus waarom niet zorgeloos de fiets van de rederij gebruiken. En met een fiets in de internationale treinen is ook weer zo´n gedoe.

Als u een dag geen zin heeft om te fietsen, dan blijft u gewoon aan boord en vaart naar de volgende stopplaats waar de fietsers weer aan boord komen. Heerlijk relaxed op een sportieve vakantie, goed verzorgd en zorgeloos.

 

 
 
Cruise Consulting ctr BVBA - Lic A 6231 - Dijkstraat, 3 - 2960 Sint Lenaerts - info@rivercruises.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

END