Silversea Cruises
         
Wij helpen u
graag verder
 
 
 

Silversea Cruises is een rederij die reeds vele jaren toonaangevend is voor luxe cruises en luxe expeditie cruises. Ongeacht het vaargebied, ongeacht het schip van Silversea Cruises, u treft aan boord steeds de luxe accommodatie, de verfijnde cuisine, de vriendelijke service, de attente verzorging en de tevreden ervaren passagiers aan. Want Silversea Cruises zal onder omstandigheden wel eens een vaarschema aanpassen, maar onder geen beding de luxe kwaliteit aan boord.

De rederij biedt zogenaamde traditionele cruises aan naar Äustralie, Azië, Noord- en Zuid Amerika en Europa aan. En daarnaast biedt de rederij een wereldwijd programma met zogenaamde expeditie cruises, naar bijvoorbeeld Antarctica, Groenland, Spitsbergen, Noordwest Rusland, Afrika en Galapagos. Voor de traditionele cruises vaart de rederij met schepen tot 540 passagiers. Voor de expeditie cruises vaart de rederij met schepen vanaf 100 passagiers. Die passagiers aantallen bepalen mede de aangename sfeer aan boord, de aandacht die de vele bemanningsleden kunnen geven aan de passagiers.

Voor alle schepen van de rederij geldt dat er per passagier veel ruimte is, de kajuiten ruim zijn en met veel extra faciliteiten zodat het verblijf aan boord ook erg aangenaam is. Natuurlijk is er een Spa, een fitnessruimte, massage, beauty salon, bibliotheek, zwembad en/of whirlpool, maar ook een kenniscentrum voor meer informatie over de bestemmingen en de vaargebieden.

 
Categoriën
 
Vertel een vriend:
 
Download deze pagina in pdf

En de verzorging aan boord is compleet. Het restaurant heeft open zittingen, u luncht en dineert met elkaar of nieuwe vrienden, u heeft een uitgebreide keuze uit voor- hoofd- en nagerechten en de keuken houdt ook rekening met de calorieën. En alle drankjes aan boord zijn inbegrepen, met uitzondering van een enkele speciale wijn of gedestilleerd.

In deze brochure met riviercruises bieden wij in combinatie met een cruise op de Amazone diep in Peru een cruise aan bij de Galapagos eilanden. Deze beide bijzondere natuurgebieden kunnen zo worden gecombineerd, wat uniek is. Voor de Galapagos wordt gevaren met het ms Silver Galapagos dat de volgende specificaties heeft: De beide schepen verschillen alleen technisch specifiek voor de vaargebieden, maar de faciliteiten aan boord, de comfortabele kajuiten, de uitstekende keuken en de vriendelijke bemanning zijn de kenmerken van de rederij waar ze terecht heel trots op zijn.

Silversea Galapagos

100 passagiers, 75 bemanningsleden waaronder een team natuurspecialisten.

Faciliteiten:

whirlpool, Spa, beauty salon, fitness centre, massage room, Lido restaurant The Grill, bar, piano bar, restaurant met open zitting, bibliotheek, Explore lounge voor lezingen over bestemmingen en flora en fauna bij excursies, boordwinkel, wasserij, receptie, liften, medisch centrum.

Kajuiten

met butlerservice, patrijspoorten (Explorer suites), venster (Terrace suites) of balkon (overige suites), complete badkamer met douche en toilet, verzorgingsaccesoires,badjas en slippers, ruime kledingkast of walking closet, kaptafel met haardroger, kluisje, schrijftafel, zithoek, minibar, TV met muziekprogramma´s, bestelbare films en sateliet nieuws, gratis WiFi, verrekijker, strandlakens.
De kajuiten hebben 2 eenpersoonsbedden of tweepersoonsbed.

 

 
 
Cruise Consulting ctr BVBA - Lic A 6231 - Dijkstraat, 3 - 2960 Sint Lenaerts - info@rivercruises.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

END