Zuid-Amerika
Wij helpen u
graag verder
 
 
 

Amazone
De Amazone is een magistrale rivier die vanuit de Andes in het oosten van Peru zich door de jungle en ongerepte natuur een lange meanderende weg baant door Brazilië tot aan de Atlantische oceaan. Misschien wel het mooiste deel van deze imposante rivier ligt dicht bij de oorsprong, bij Iquitos. Vanuit deze jungle stad vertrekken de cruises die wij aanbieden over de Amazone en blijven ook in dit betoverende natuurgebied.

U maakt kennis met een exotisch gebied met een grote variatie aan bomen, planten en struiken waarin bloemenpracht verscholen zit en vele soorten dieren als bijzondere vogels, apen, slangen, kaaimannen en roofdieren die er hun territorium hebben. Dankzij de professionele begeleiding bij de excursies zult u alleen genieten en geen risico lopen om al te fysiek kennis te maken met de dieren in het wild. Natuurlijk neemt u een camera mee, maar vooral de indrukwekkende ervaringen, de kleurrijke natuur, de geluiden en geuren van de jungle zullen een blijvende herinnering zijn waar u altijd aan terug zult kunnen denken, ook zonder foto´s. U zult kennismaken met de lokale bevolking, mensen die leven van de natuur, met de natuur en in de natuur.

Natuurlijk is de reis te combineren met andere fascinerende bestemmingen binnen Peru. En wist u dat dit land in de internationale culinaire wereld zeer hoog staat aangeschreven. De lokale keuken is vol aangename verrassingen, een heerlijke combinatie van reizen, avontuur en smakelijk eten..

 
13 dagen - Adembenemende Amazon cuise - Avontuur en ontdekkingen in luxe!. TOP-reis.
Lima, Yarapa river, Nauta, Pacaya river, Dorado river, Iquitos ...
Vertrek: januari - december 2018
Vanaf 9221 € p.p.
 
17 dagen - UItzonderlijke combinatie Galápagos West & Amazone. Quito, Baltra, Daphne, Genovesa, Santiago, Santa Cruz, San Critóbal, Lima, Iquitos,Nauta
Vertrek: januari - november 2018
Vanaf 13881 € p.p.
 
17 dagen - UItzonderlijke combinatie Galápagos Oost & Amazone. Quito, Baltra, Daphne, Genovesa, Santiago, Espãnol, Santa Cruz, San Cristóbal, Lima,
Ucayali river, Pacaya river, Nauta
Vertrek: januari - november 2018
Vanaf 13881 € p.p.
 
 

Galápagos
In combinatie met de riviercuise over de Amazone bieden wij een zeecruise aan naar de Galápagos, de sfeervolle eilanden die het domein zijn van veel exotische dieren en indrukwekkende natuur en die een inspiratiebron waren voor Darwin bij zijn beschrijvingen van de evolutieleer. Dankzij de professionele begeleiding tijdens de excursies met Zodiacs en de toelichting op het vaargebied aan boord, zult u steeds meer kunnen genieten van de ongerepte natuur. Door deze kennis vooraf ziet u meer details bij de dieren en het landschap tijdens de excursies die volgen.

De cruises naar de Galápagos worden uitgevoerd door Silversea Cruises, een van de toonaangevende deluxe rederijen ter wereld. In verband met de kwetsbaarheid van het gebied zijn er veel strikte regels en beperkingen voor de maatschappijen die deze cruises uitvoeren. Het ms Silversea Galapagos voldoet aan alle eisen, geeft bijzondere lezingen over fauna en flora in het vaargebied en adviseert op verzoek hoe de beste foto`s en films te maken tijdens de excursies.

 
 
Cruise Consulting ctr BVBA - Lic A 6231 - Dijkstraat, 3 - 2960 Sint Lenaerts - info@rivercruises.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

END