A-Rosa Silva
       
Wij helpen u
graag verder
 
 

Wat u ook op vakantie zoekt - u vindt het aan boord van de A-ROSA SILVA.
Of u nu op zoek bent naar privacy of gezelschap, het comfort en de rust, wellness: alles is mogelijk. Veel ruimte voor ontspanning en recreatie - maar ook voor fitness en welzijn.

En het beste tijdens uw vakantie: laat het dagelijkse leven gerust achter. Daarom is er een ongedwongen en vriendelijke sfeer aan boord van de A-ROSA cruiseschepen.

A-ROSA wil inspelen op de moderne consument die het beste van het beste wil, van zijn vakantie wil genieten op een eigentijdse manier en liever geen voorschriften qua kledij of vaste zitplaatsen in het restaurant heeft. Dat is heerlijke luxe.

 

 

  MS A-ROSA SILVA
Passagiers: 186 personen
Buitenhutten: 95
Bouwjaar: 2012
Lengte: 135 m
Breedte: 11,40 m
Vlag: Duitsland

Troeven :

 • Ruime buitenkajuiten met panorama-ramen en veel kajuiten met “Frans balkon” en glazen schuifdeuren.
 • Alle kajuiten met individueel regelbare airconditioning.
 • Een buffetrestaurant met een gevarieerd aanbod en zonder vaste tafel bezetting.
 • Geen specifieke kledijvoorschriften (elegante vrijetijdskleding).
 • Barbecue op het bovendek.
 • Bikingstation met fietsen waarmee u alleen of in een groep fietstochten kan maken
  (reservatie en betaling op voorhand).
 • Originele en verzorgde excursies.
 • De “SPA-ROSA” heeft een grote fitness en spa (o.a. sauna met panorama, rustruimte met licht- en aromatherapie, massage). Gratis gebruik van fitnessruimte.
 • Zwembad of jacuzzi
 • Volledige golfpakketten ter beschikking.
 • De prijzen in deze brochure zijn gebaseerd op de “A-ROSA” SELECT Premium formule, volledig verzorgd inclusief mineraalwater in de hut, een korting voor deelnemers voor minigroepjes vanaf 6 personen en alle schuimwijn, huiswijnen, tapbier, frisdranken.
 • De transfer van luchthaven/station naar en van het schip zijn inbegrepen.

 

 
Categoriën
 
Vertel een vriend:
 
Download deze pagina in pdf

KAJUITEN :
U verblijft in een ruime kajuit met groot raam en met complete badkamer. Een kajuit in categorie C en D beschikt over een modern, tijdloos design en over een frans balkon voor een perfect uitzicht. Er zijn ook gezinsvriendelijke kajuiten welke over een zetelbed beschikken. Aan boord van A-Rosa Flora en A-Rosa Silva zijn ook junior suites en suites.

 

De kajuiten van de Rijn-schepen zijn 14,5 m² groot. Een kajuit in categorie S beschikt over een zetelbed. Op deze schepen is er een sauna en jacuzzi aanwezig. De kajuiten van de Donau-schepen zijn 14,5 à 16,5 m² groot. Een kajuit in categorie A beschikt over een zetelbed, categorie B is uitgerust met een panorama-raam, categorie C is uitgerust met frans balkon. Op deze schepen is er een zwembad en in de “SPA-Rosa” een bio-sauna.

De kajuiten van de Rhône-Saône-schepen zijn 14,5 m² groot, een kajuit in categorie S beschikt over een zetelbed. Tevens is er een zwembad op deze schepen en in de “SPA-Rosa” is een stoombad.

 
 
 
Cruise Consulting ctr BVBA - Lic A 6231 - Rootenstraat 7 bus 18 - 3600 Genk - info@rivercruises.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

END