Griekenland kustcruises 2024
Wij helpen u
graag verder
 
 

Voor deze bestemming maken wij graag voor u een voorstel op maat.
Contacteer ons vrijblivend.

 

Athene, de Acropolis bij zonsondergang. De prachtige Cycladen eilanden, Kea, Santorini, Mykonos en het naburige door UNESCO beschermde archeologische eiland Delos.

Kreta, het grootste en zuidelijkste eiland in Griekenland.

De kristalheldere blauwe zee rond het eiland Kythira, een verborgen schat in de Aegese zee. De Peloponezen met Monemvassia en Nafplion als historische schatten.

 

Kustcruise - 8 dagen.
Athene, Piraeus, Delos, Mykonos, Santorini, Rethymnon, Kythira ...

 
 

Hydra, een afgelegen eiland met pittoreske haven. Iedere dag in een nieuwe haven, een nieuw eiland, een nieuwe ontdekking om te delen met de medepassagiers en via foto´s en verhalen met het thuisfront.

Oogstrelende natuur, eeuwenoude historische plaatsen, culturele verschillen en steeds die vanzelfsprekende gastvrijheid van de vriendelijke Grieken. Tijdens deze cruises is de veelzijdigheid van Griekenland in al haar facetten wat u het meest zal aanspreken. De Egeïsche Zee omvat enkele van de mooiste eilanden ter wereld!

Prachtige zandstranden, architectuur in wit en blauw, traditionele levensstijl, volksmuziek, warme, gastvrije mensen en typische landschappen met geïsoleerde huizen maken van deze reis een levenservaring. Vele Griekse en buitenlandse bezoekers komen elk jaar naar deze regio om te genieten van het oogverblindende licht en het kristalblauwe water, op zoek naar het paradijs op aarde.

 
 
Cruise Consulting ctr BVBA - Lic A 6231 - Rootenstraat 7 bus 18 - 3600 Genk - info@rivercruises.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

END