Crystal river cruises
         
Wij helpen u
graag verder
 
 

Toonaangevend in luxe riviercruises.
Crystal Cruises is een begrip in luxe cruises wereldwijd en zet met Crystal River Cruises de nieuwe trend in riviercruises waar verwende passagiers van zullen genieten. Comfortabele schepen, luxe kajuiten.

De nieuwe schepen van Crystal River Cruises voorzien in alle comfort en maken het reizen nog aangenamer. De hoge standaard van Crystal River Cruises vindt u niet alleen terug in de suites aan boord met butler-service en wifi/internet, maar ook in de service door de vriendelijke bemanning en in de heerlijke culinaire gerechten en hapjes die in de restaurants, lounges, bars en bij 24-uur roomservice worden geserveerd en steeds een regionaal tintje hebben.

Relaxte reizen, goed geregeld.
De verschillende vaarroutes zijn met zorg samengesteld en geven u ruim voldoende tijd om de bestemmingen te kunnen bezoeken. Al de eerste dag aan boord is een relaxed begin van de reis, u vaart pas de volgende dag weg en heeft dus ook de tijd om de plaats van inscheping te bezoeken. En ook de plaats van ontscheping kunt u uitgebreid bezoeken, u arriveert er de dag voordat u weer naar huis gaat. De transfers van de luchthaven naar de plaats van inscheping en van de plaats van ontscheping naar de luchthaven worden door Crystal River Cruises aangeboden.

 

Ontdek onze aanbiedingen
voor 2019

Troeven :

  • All-inclusive, ook excursies.
  • Aan boord is een keur aan wijnen, bieren en gedistilleerd inbegrepen, maar zijn ook frisdranken, koffie en thee inclusief en er worden geen fooien gerekend.
  • Op iedere bestemming heeft u keuze uit verschillende excursies die inclusief zijn. En e-bikes staan gereed voor de gasten die de bestemming op eigen gelegenheid willen bezoeken. U reist aangenaam, all-inclusive met Crystal River Cruises.

Relaxed, comfortabel, Crystal.

  • Butlerservice, wifi/internet, veel faciliteiten in de suites.
  • All-inclusive: bieren, wijnen, gedistilleerd, frisdranken, koffie en thee.
  • Open zittingen in de restaurants, casual dresscode.
  • Inclusief excursies en transfers van/naar vliegveld of treinstation.
  • Gebruik van e-Bikes op de bestemmingen.

 

 
Categoriën
 
Vertel een vriend:
 
Download deze pagina in pdf

De Prijzen

U vindt de verschillende cruises die ieder schip van Crystal River Cruises maakt in onze brochure of op onze website. Daarbij vermelden we geen prijzen. Voor alle data gelden verschillende kortingen die gedurende het seizoen telkens wisselend van toepassing kunnen zijn. Laat onze specialisten weten welke cruise u wilt maken met Crystal River Cruises en u ontvangt meteen een opgave van de juiste prijs inclusief de heen- en terugreis. Daarna bepaalt u of u van de aanbieding gebruik wenst te maken.

De schepen Crystal Bach, Crystel Debussy, Crystal Ravel en Crystal Mahler:
Bemanning: 68 Passagiers: 106 Dekken: 4
Kajuit: suite met butlerservice, ruime badkamer met douche en wastafel, föhn en toiletartikelen, ruime zithoek met groot beeldscherm voor TV, muzieksysteem en films, wifi/internet verbinding, individueel regelbare airco, frans balkon en ruim Kingsize bed.

Het schip Crystal Mozart
Bemanning: 92 Passagiers: 154 Dekken: 4
Kajuit: suite met butlerservice, ruime badkamer met douche en wastafel, föhn en toiletartikelen, ruime zithoek met groot beeldscherm voor TV, muzieksysteem en films, wifi/internet verbinding, individueel regelbare airco en ruim Kingsize bed. Panoramaraam en vanaf de River Suite met frans balkon.


Algemeen:
Aall-inclusive aan boord, fooien inbegrepen, open zittingen in het restaurant met Crysal Casual dresscode, voertaal aan boord Engels, valuta aan boord Euro’s, dagelijks internationale digitale kranten, gratis excursieprogramma op iedere bestemming, centraal hoofdtelefoonsysteem tijdens excursies, e-Bikes aan boord.

Schepen:
Ruime lounges, bars en restaurant, yoga- en fitnessruimte met begeleiding of individueel, massage, receptie- en servicedesk, groot buitendek met zonneterras en wind- en zonneschermen, lift, bibliotheek.

 
 
Cruise Consulting ctr BVBA - Lic A 6231 - Rootenstraat 7 bus 18 - 3600 Genk - info@rivercruises.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

END