ms Andrea
         
Wij helpen u
graag verder
 
 

De stijlvolle nieuwe MS Andrea zet standaarden op het gebied van comfort en elegantie. De grote hutten, meestal met Frans balkon, nodigen u uit om te ontspannen en tot rust te komen. De chique kamers worden overspoeld met lichte, stijlvolle meubels en bieden een aangename sfeer.

De MS Andrea heeft 4 passagiersdecks, 74 ruime hutten, grote en lichtrijke kamers, smaakvolle, warme ambiance, sportief-elegante sfeer, gereserveerde plaatsen voor het diner en specialiteitenrestaurant. .

 
  MS ANDREA
Passagiers: 190 personen
Lengte: 135 m
Breedte: 11,40 m
Vlag: Malta


Alle hutten zijn exterieur, comfortabel en elegant ingericht. De hutten op de Orion en Saturndeck met Frans balkon, op de Neptundeck met kleine ramen (niet te openen).
Faciliteiten: douche / wc, haardroger, individueel regelbare airconditioning, satelliet-tv (flatscreen), radio, minibar, kluis. Telefoon en klein dagblad, spanning 230 V AC.

Uitgebreid ontbijtbuffet, lunch en diner met meerdere gangen, koffie / thee en gebak in de middag, snack om middernacht
Het restaurant zorgen dagelijks voor uw culinair welzijn aan boord.  "Eet wat je hartje begeert" - Talrijke maaltijden van 's morgens tot' s avonds - inclusief koffie in de middag en Captain’s dinner. Op verzoek ook gerechten voor speciale diëten (diabetici, glutenvrij, lactosevrij, enz.)

 
 
Vertel een vriend:
 
Download deze pagina in pdf
 
 
Cruise Consulting ctr BVBA - Lic A 6231 - Rootenstraat 7 bus 18 - 3600 Genk - info@rivercruises.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

END