ms Amelia
         
Wij helpen u
graag verder
 
 

MS Amelia bepaalt de normen op het gebied van comfort en gastvrijheid. De grote hutten, meestal met kamerhoge ramen en een Frans balkon, nodigen u uit om te ontspannen en tot rust te komen. De chique kamers worden overspoeld met licht. Stijlvolle meubels scheppen aangename sfeer.

MS Amelia heeft 4 passagiersdekken. Een gezellig restaurant met 3 niveaus nodigt u uit om te ontbijten, lunchen en dineren. Het middelste gedeelte van het restaurant is toegankelijk via 6 treden.
Een met licht gevulde panoramische lounge met bar, comfortabele Lido bar aan de achterzijde met een bistro, een barbecue restaurant en een terras, atrium lobby met een receptie, winkel en een excursiebalie, lift, Internet hoek, leeshoek met bibliotheek, een sauna, een stoombad, een kleine fitnessruimte, wasservice.

Groot zonnedek met whirlpool, sjoelbak, 4-hole mini-golf, ligbedden, zitjes en schaduwrijke plaatsen, en een bar, observatiedek op de boeg, WLAN (tegen betaling).

Alle hutten zijn exterieur, comfortabel en elegant ingericht. De hutten op de Orion en Saturndeck met Frans balkon, op de Neptundeck met kleine ramen (niet te openen).

Rijkelijk ontbijtbuffet, meergangenlunch en -diner (open tafel), 's middags koffie / thee en gebak, middernachtsnack.

De  keuken en het restaurant zorgen dagelijks voor uw culinaire welzijn aan boord. Op verzoek serveren wij ook maaltijden voor speciale diëten.

Roken is alleen toegestaan ​​in de daarvoor bestemde ruimte op het zonnedek. Bord- en kaartspellen. Dansavond met livemuziek.

Faciliteiten:

Douche / wc, haardroger, individueel regelbare airconditioning, satelliet-tv (flatscreen), radio, minibar, kluis, telefoon, kleine dagelijkse krant. Elektriciteit 230 V AC. De bedden kunnen worden opgemaakt als een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, de luxe hutten hebben een tweepersoonsbed.

 

 
 
MS AMELIA
Passagiers: 216 personen
Lengte: 135 m
Breedte: 11,40 m
Vlag: Zwitserland
   
 
Dekplan
 
 
Vertel een vriend:
 
Download deze pagina in pdf
 
 
 
 
Cruise Consulting ctr BVBA - Lic A 6231 - Rootenstraat 7 bus 18 - 3600 Genk - info@rivercruises.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

END