Zuid-Amerika 2024
Wij helpen u
graag verder
 
 

Voor deze bestemming maken wij graag voor u een voorstel op maat.
Contacteer ons vrijblivend.

Amazone
De Amazone is een magistrale rivier die vanuit de Andes in het oosten van Peru zich door de jungle en ongerepte natuur een lange meanderende weg baant door Brazilië tot aan de Atlantische oceaan. Misschien wel het mooiste deel van deze imposante rivier ligt dicht bij de oorsprong, bij Iquitos. Vanuit deze jungle stad vertrekken de cruises die wij aanbieden over de Amazone en blijven ook in dit betoverende natuurgebied.

 

U maakt kennis met een exotisch gebied met een grote variatie aan bomen, planten en struiken waarin bloemenpracht verscholen zit en vele soorten dieren als bijzondere vogels, apen, slangen, kaaimannen en roofdieren die er hun territorium hebben. Dankzij de professionele begeleiding bij de excursies zult u alleen genieten en geen risico lopen om al te fysiek kennis te maken met de dieren in het wild. Natuurlijk neemt u een camera mee, maar vooral de indrukwekkende ervaringen, de kleurrijke natuur, de geluiden en geuren van de jungle zullen een blijvende herinnering zijn waar u altijd aan terug zult kunnen denken, ook zonder foto´s. U zult kennismaken met de lokale bevolking, mensen die leven van de natuur, met de natuur en in de natuur.

Natuurlijk is de reis te combineren met andere fascinerende bestemmingen binnen Peru. En wist u dat dit land in de internationale culinaire wereld zeer hoog staat aangeschreven. De lokale keuken is vol aangename verrassingen, een heerlijke combinatie van reizen, avontuur en smakelijk eten..

 
 
 
Cruise Consulting ctr BVBA - Lic A 6231 - Rootenstraat 7 bus 18 - 3600 Genk - info@rivercruises.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

END