Lüftner
       
Wij helpen u
graag verder
 
 

Lüftner Cruises is de trotse aanbieder van zorgvuldig samengestelde riviercruises die worden uitgevoerd met de luxe vloot Amadeus schepen. Op een “AMADEUS” schip kunt u genieten van de elegante en vriendelijke service van een luxe hotel, de schitterende natuur, de culturele plaatsen in historische steden en de culinaire genoegens en ontspanning op uw drijvend eerste klasse “rivier hotel“.
Ieder schip van de Amadeus vloot heeft een ruim zonnedek met comfortabele stoelen, veelal een putting green en schaakspel, een fitnessroom en een kapper, een boordwinkel en de Amadeusclub met internet. De receptie en roomservice staan steeds klaar om u van dienst te zijn. Bij de excursies krijgt u een hoofdsetje mee zodat u draadloos de uitleg van de begeleiding kunt volgen, ook al staat u achteraan of juist even naar de details van een bezienswaardigheid te kijken.

 

Troeven :

 • Smaakvol ingerichte schepen en interessante vaarroutes
 • Themacruises met o.a. Klassieke muziek
 • Volpension, beginnend met het avondmaal op de eerste dag, eindigend met ontbijt op de laatste dag in één zitting in het Panorama-restaurant
 • Ontbijtbuffet, lunch, high-tea, diner en middernacht-snack
 • Kwaliteitswijn uit Europa, wit en/of rood bij ieder diner
 • 24-uur koffiebar
 • Welkom Cocktail & Captains- dinner met Crew-show
 • Alle kajuiten met individueel regelbare airconditioning
 • Muziekavonden met het scheepsorkest
 • Vrij gebruik van alle faciliteiten aan boord
 • Uitleg tijdens excursies met draadloze hoofdspeakers
 • Niet roken beleid (roken is alleen toegestaan op het Sundeck)
 • Alle haventaksen
 • Bagageservice van de kade naar de kajuit en van de kajuit naar de kade

 

 
Categoriën
 
Vertel een vriend:
 
Download deze pagina in pdf

KAJUITEN :
Alle kajuiten aan boord van alle Amadeus schepen zijn buitenkajuiten. Dankzij de grote ramen van de kajuiten op het Straussdek of het Frans balkon op het Strauss- en Mozartdek heeft u een onbeperkt zicht op de rivier, het zacht voorbijglijdend landschap en geniet u van duizend wisselende uitzichten.

De kajuiten beschikken allemaal over bedden die separaat of als tweepersoonsbed gebruikt kunnen worden. Deze voortreffelijke bedden zorgen ervoor dat u iedere ochtend weer uitgerust opstaat. In iedere kajuit is individueel regelbare airconditioning aanwezig, een flat-screen TV, audio, telefoon en gezellig zitje.

De kajuiten zijn allemaal voorzien van een volledige bad/doucheruimte met dagelijks aangevulde kleine toiletartikelen. Aan boord van de Amadeus schepen wordt u verwend met culinaire gerechten die worden geserveerd in het Panorama restaurant. Het begint al met een heerlijk ontbijt-buffet en de lunches bestaan uit gevarieerde menu´s die opgediend worden of in het buffet staan of lichte hapjes die geserveerd worden in de Amadeus salon. Met de middagthee worden heerlijke cakes en gebakjes geserveerd en het diner bestaat uit tongstrelende 5-gangen menu´s. Bij alle maaltijden zijn ook steeds vegetarische gerechten beschikbaar.

Als u kiest voor Lüftner kiest u voor kwaliteit en luxe in een stijlvolle verzorgde ambiance. De schepen zijn sfeervol ingericht met een chique decoratie en eigentijdse smaakvolle aankleding die het geheel een warme gloed geven. U zult na iedere cruise weer graag aan boord komen om te genieten van de prachtige schepen en de uitstekende service door de vriendelijke bemanning.

 
 
Cruise Consulting ctr BVBA - Lic A 6231 - Rootenstraat 7 bus 18 - 3600 Genk - info@rivercruises.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

END