Kerst en Nieuwjaar 2024

Promoties   Info & Booking   Begeleide
reizen
  All-Inclusive   Kerst- &
Nieuwjaar cruises
  Brochure
2024
 
 
 

Ieder jaar zijn er een aantal cruises die een speciaal thema hebben. Deze cruises staan bijvoorbeeld volledig in het teken van de grote kerstmarkten in december. De vraag naar deze cruises is groot. Het is dan ook erg gezellig te varen met een groep mede- passagiers die een bepaalde interesse met u delen. De sfeer aan boord staat van meet af aan in het teken van het thema. Dit jaar hebben wij de volgende cruises gepland staan.

Kerstmarkten
De twinkelende lichtjes, de glinsterende sterretjes, de flakkerende kaarsjes, de klingelende klokjes en de geuren van naaldbomen en glühwein. Het is onmiskenbaar de sfeer van gemoedelijkheid, van warmte in de winterkou. Op alle kerstmarkten heerst die sfeer van gezelligheid en overal ziet u weer nieuwe leuke dingen voor in de kerstboom, op de uitgebreid gedekte feesttafel of voor een culinair hoogstandje dat u zelf wilt bereiden.

Leef u lekker uit tijdens de verschillende kerstmarkten die u in die paar dagen bezoeken kunt en waardoor u al dagen eerder in de heerlijke sfeer van Kerst bent. Neem vrienden mee of familie, deel de warmte van deze dagen met degenen die u graag bij u hebt en koop de leuke attenties om later op te sturen aan degenen die ver weg wonen maar die altijd dichtbij zijn. Kerstsfeer zoals u die wenst, gevierd met de medepassagiers aan boord van de comfortabele schepen op romantische rivieren.

 

Kerst
U wilt met Kerst verwend worden in een gemoedelijke sfeer met veel feestelijke momenten en waarbij de culinaire verrassingen elkaar opvolgen. U wilt gewoon even weg van de kleine dagelijkse zorgen, met vrienden onbekommert genieten van de feestelijke dagen, nieuwe vrienden maken aan boord, de fraai verlichte straten in de verschillende steden beleven, kortom: zorgenloos Kerst vieren. Aan boord zult u dat zeker gaan meemaken, de bemanning zorgt voor een heerlijke sfeer en gezelligheid tijdens de kerstdagen. U hoeft er alleen maar van te genieten en niks grote vaatwas, dennennaalden stofzuigen of uren spanning in de keuken of het nu wel gaat lukken met die recepten. Zorgenloos Kerst vieren, dus: welkom aan boord.

 
Nieuwjaar
Zachtjes glijdt het schip het oude jaar uit en onder spetterend vuurwerk dat reflecteert in het water wordt het nieuwe jaar ingeluid. Bruisende champagne, lachende gezichten en een heel nieuw jaar dat niet beter kon beginnen dan aan boord van zo´n comfortabel schip. In stijl, samen met mensen die ook van gezelligheid houden, van een feestje, van culinaire genoegens en comfort. Want u reist aan boord van comfortabele schepen, bezoekt uiteenlopende steden en plaatsen en hoeft niet telkens via natte of gladde wegen zelf uw weg te zoeken. Samen Oudjaar, Samen Nieuwjaar, Samen Gezellig, romantisch en zeker welverdiend.
 
 
Cruise Consulting ctr BVBA - Lic A 6231 - Rootenstraat 7 bus 18 - 3600 Genk - info@rivercruises.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

END