ms Swiss Ruby
         
Wij helpen u
graag verder
 
 
     

Zodra u dit drijvende premium hotel betreedt, voelt u de ontspannen levensstijl en familiale sfeer aan boord. Dit wordt niet alleen gewaarborgd door de warme service, maar ook door de lichtovergoten architectuur en zorgvuldig geselecteerde details. Perfect ontworpen kamerconcepten, hoogwaardige materialen en warme kleuren maken van elke hut een oase van welzijn met het beste comfort. Geniet van het thuisgevoel!

De 88 gasten van het MS SWISS RUBY verblijven in elegant ingerichte buitenhutten. Naast het stijlvolle interieur is er een radio, een flatscreen-tv, een minibar, een kluisje, een haardroger, airconditioning, een douche en een toilet. Op het Smaragddek kunnen de bedden op verzoek apart worden gezet. Hutten met Franse balkons bevinden zich op het Rubindek.

 

 

 

MS SWISS RUBY
Passagiers: 88 personen
Bemanning: 23 personen
Buitenhutten: 44

Lengte: 85m
Breedte: 10,6 m

Bouwjaar: 2002
Het schip is volledig voorzien van airconditioning en werd in 2012 gerenoveerd.

 

     

Faciliteiten:
Deels overdekt zonnedek met zitjes en ligbedden, ruim restaurant, lounge met dansvloer en panoramabar, boordwinkeltje, receptie. Geheel niet-roken met uitzondring op het zonnedek. Airco in alle ruimten, wifi op het hele schip.


Kajuiten:
Raam of Frans balkon, douche, toilet, wastafel, haardroger, mini-bar, TV, radio, kluisje en individueel regelbare airco. 2 benedenbedden.

 
 

 

 
 
Cruise Consulting ctr BVBA - Lic A 6231 - Rootenstraat 7 bus 18 - 3600 Genk - info@rivercruises.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

END