ms Ariana
         
Wij helpen u
graag verder
 
 

Ons schip met hoge standaard.
Ons nieuwe schip “MS Ariana” zal u snel fascineren. Het schip met een hoge comfort drempel werd in Nederland gebouwd voor reizen op de Donau.

Het design, de smaakvolle kajuiten, waarvan 80% met “Frans balkon”, meer de ruime vertoefplaatsen tijdens uw reis, zoals het grote zonnedek met whirlpool, bieden u alle comfort om zich goed te voelen. Het juiste schip voor een goede riviercruise. Hartelijk welkom op de “MS Ariana”!

 

Het schip:
Tussen 08.00 en 24.00 uur zijn huiswijn, tapbier, frisdrank, koffie en thee inclusief. Er zijn 4 passagiers dekken, met een panoramisch restaurant, een ruime lounge met zicht op de bar en de dansvloer, een bibliotheek met leeshoek, de foyer, een minishop en receptie, een volledige wasserij service, een groot zonnedek met whirlpool, knusse ligstoelen met zonnescherm of windscherm en de bar.

 

Uw kajuit:
Alle kajuiten zijn buitenkajuiten. Zowel het Saturn- en Oriondek met “Frans balkon”, en het Neptundek (met kleinere niet te openen vensters) zijn uitgerust
met douche, wc, haardroger, airconditioning, radio, SAT-TV, kluis, telefoon en 220V wisselstroom.

 

Aan boord:
Overwegend een sportieve en elegante sfeer. U draagt casual kleding (enkel op de “Captain’s Evening”, worden gasten gevraagd zich elegant te kleden) De taal aan boord is Duits, maar de bemanning spreekt ook Engels. De munteenheid aan boord is EURO, maar credit cards zoals Master- / Visa Card worden aanvaard. Een ervaren reisgidsis ter beschikking. Roken is enkel toegestaan in het aangeduide gebied op het zonnedek.

 

Ontspanning:
Live muziek in de bar en de lounge, dansavonden, diverse gezelschap- en kaartspelen, folkloristische of muzikale optredens (afhankelijk van de reisroute).

 
 
 
Cruise Consulting ctr BVBA - Lic A 6231 - Rootenstraat 7 bus 18 - 3600 Genk - info@rivercruises.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

END