Welkom aan boord
   
Promoties   Info & Booking   Begeleide
reizen
  All-Inclusive   Kerst- &
Nieuwjaar cruises
  Brochure
2022
 
 
 
    NIEUW:
  Zuidelijke Rijn - 24 juli 2022 - 8 dagen vanaf € 1.149pp
  Hoogtepunten van de Dourovallei. Juli 2022 - All Inclusive aan boord
  Noordelijke Rijnregio - Keulen - Amsterdam - Antwerpen, juli & augustus 2022
  Traditionele najaarscruise op de Rijn: Vroegboekkorting tot 30 juni 2022
  24 dagen: Dwars door Europa
  Op de Rhöne naar de Middellandse Zee
  Bourgondië en de Provence met MS Viva Voyage *****
  Van Parijs tot de Atlantische kust
  Luxe Donau cruise: 9 dagen vanaf €1.965 pp met 'Uitgebreide All-Inclusive'
  Een onvergetelijke reis met uw vrienden, groep of vereniging
 
 
 

Welkom aan boord !

U heeft onze brochure gekozen, daar zijn we blij mee.

Want in deze brochure vindt u de rivier- of kustcruise die u zoekt. Mooie bestemmingen, fantastische schepen en scherpe prijzen.
Uw vakantie voor 2022. Die vakantie hebben wij met zorg samengesteld.

Wij varen al vele jaren op rivieren als de Rijn, Donau, Douro, Wolga, Nijl en Mekong. Daar komen dit jaar nog bij de cruises langs de kusten van Kroatië, Griekenland en de Seychellen. Dit betekent dat we een aantrekkelijk aanbod hebben aan bestemmingen. Door onze
jarenlange ervaring en specialistische kennis hebben we ook steeds de juiste rederijen en de juiste schepen kunnen kiezen. Vandaar dat we ook trots zijn op deze brochure.

En we hebben niet alleen deze brochure, we hebben ook een uitgebreide website met daarop nog eens een groot aantal verschillende riviercruises op nog meer bestemmingen.

De cruises in deze brochure worden allemaal aangeboden inclusief de heen- en terugreis. Daarmee weet u in één oogopslag wat de reissom voor uw vakantie is. En we geven op de introductie pagina´s nog een keur aan informatie die u van pas komt bij het maken van uw keuze. Want u wilt zorgenloos op vakantie en dat willen wij ook.

Mocht u nog vragen hebben of uitgebreidere informatie over schepen of vaarroutes willen, dan zijn uw reisagent en onze cruisespecialisten u steeds graag van dienst.

Namens het team van rivercruises.be heet ik u van harte welkom op één van onze schepen.

 

Rony Broun
CEO Travel in Style
Rivercruises.Be

 
       
Generaal Agent in België is Cruise Selection, actief met riviercruises (rivercruises.be) en reeds vanaf 1992 met zeecruises in België, Nederland, Luxemburg en Midden Oosten. Cruise Selection bemiddelt bij de verkoop van cruises aan consumenten, reisagenten, reisorganisaties, specialisten in Groepsreizen & Incentives en bij charters van rivier- en zee cruiseschepen.
Bent u op zoek naar een originele manier om een weekendje tot rust te komen of om uw jaarlijkse vakantie op een andere manier te beleven, neem dan contact met uw plaatselijk reisbureau of voor meer informatie : 03.313.60.79 - info@rivercruises.be - Lic 6231
 
 
Cruise Consulting ctr BVBA - Lic A 6231 - Rootenstraat 7 bus 18 - 3600 Genk - info@rivercruises.be