Welkom aan boord
Wij helpen u
graag verder
 
 
    NIEUW:
  A-Rosa 2021: Rijn & Main - Bespaar tot € 300 per kajuit
  A-Rosa 2021: Rhône - Bespaar tot € 600 per kajuit
  A-Rosa 2021: Donau - Bespaar tot € 1000 per kajuit
  Stijlvolle cruises op machtige Russische rivieren
  Moezel, All-in - juli 2021 - NL-begeleiding
  Rijn, All-in - augustus 2021 - NL-begeleiding
  Herfstcruise 2021
 
 
 

Welkom aan boord !

U heeft onze brochure gekozen, daar zijn we blij mee.

Want in deze brochure vindt u de rivier- of kustcruise die u zoekt.
Mooie bestemmingen, fantastische schepen en scherpe prijzen.
Uw vakantie voor 2020. Die vakantie hebben wij met zorg samengesteld.

Wij varen al vele jaren op rivieren als de Rijn, Donau, Douro, Wolga, Nijl en Mekong. Daar komen dit jaar nog bij de cruises langs de kusten van Kroatië, Griekenland en de Seychellen. Dit betekent dat we een aantrekkelijk aanbod hebben aan bestemmingen. Door onze
jarenlange ervaring en specialistische kennis hebben we ook steeds de juiste rederijen en de juiste schepen kunnen kiezen. Vandaar dat we ook trots zijn op deze brochure.

En we hebben niet alleen deze brochure, we hebben ook een uitgebreide website met daarop nog eens een groot aantal verschillende riviercruises op nog meer bestemmingen.

De cruises in deze brochure worden allemaal aangeboden inclusief de heen- en terugreis. Daarmee weet u in één oogopslag wat de reissom voor uw vakantie is. En we geven op de introductie pagina´s nog een keur aan informatie die u van pas komt bij het maken van uw keuze. Want u wilt zorgenloos op vakantie en dat willen wij ook.

Mocht u nog vragen hebben of uitgebreidere informatie over schepen of vaarroutes willen, dan zijn uw reisagent en onze cruisespecialisten u steeds graag van dienst.

Namens het team van rivercruises.be heet ik u van harte welkom op één van onze schepen.

 
 

Generaal Agent in België is Cruise Selection, actief met riviercruises (rivercruises.be) en reeds vanaf 1992 met zeecruises in België, Nederland, Luxemburg en Midden Oosten.

Cruise Selection bemiddelt bij de verkoop van cruises aan consumenten, reisagenten, reisorganisaties, specialisten in Groepsreizen & Incentives en bij charters van rivier- en zee cruiseschepen.

Rony Broun
CEO Travel in Style
Rivercruises.Be

 

 
Bent u op zoek naar een originele manier om een weekendje tot rust te komen of om uw jaarlijkse vakantie op een andere manier te beleven, neem dan contact met uw plaatselijk reisbureau of voor meer informatie : 03.313.60.79 - info@rivercruises.be - Lic 6231
 
 
 
Cruise Consulting ctr BVBA - Lic A 6231 - Rootenstraat 7 bus 18 - 3600 Genk - info@rivercruises.be